본문 바로가기 대메뉴 바로가기
open

GIST IPA (Office of International and Public Affairs)

Notice

D-2 Visa Holders Participating in Research Project

NameAdmin  Inquire84 reg.date2020-07-10

Research Institute

Participating Conditions

Extra requirements

GIST

Without getting any credits, international students receive payments by participating in research projects in GIST.

Part-time work permit of D-2

Under the supervision of the academic advisor, international students receive payments by participating in research projects in GIST with the purpose of getting credits or writing their thesis.

Permission for part-time work is not needed.

Extra- curricular (Outside from School)

Under the supervision of the academic advisor, international students receive payments by participating in research projects, which are provided outside of school, with the purpose of getting credits or writing their thesis.

Part-time work permit of D-2

QUICK